Training Duits

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte Training Duits? Wij beschikken over met zorg geselecteerde trainers in heel Nederland en kunnen u de mogelijkheid bieden een training Duits op uw locatie te verzorgen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Amsterdam.

Training Duits – een essentiële bijdrage aan uw succes

Voor zakelijk succes in Duitsland is de praktische inzetbaarheid van uw talenkennis van groot belang. Daarom richten wij ons in onze trainingen Duits op de communicatievaardigheden die in uw specifieke bedrijfssituatie essentieel zijn.

Voor ons is iedere klant uniek

Wij stemmen onze trainingen Duits af op elke individuele cursist of het team. Bij ons leert u de Duitse taal in te zetten passend bij uw eigen (leer)stijl, situatie, functie, branche, doel en wensen. U leert precies wat u nodig heeft, op de praktijk gericht en zonder ballast.

Wij bieden meer dan taal

Zakelijke communicatie is meer dan taal en niet los te zien van omgangsvormen en cultuur. Daarom leert u bij ons de Duitse taal te gebruiken in de context van het zakendoen met uw internationale gesprekspartners. Zo kunt u goed aansluiten bij hun zakelijke gebruiken en daarmee uw kansen op succes aanzienlijk vergroten.

Onze trainers zijn goed thuis in het internationale bedrijfsleven op één of meer van de gebieden Sales, Marketing, Management, Finance en Administratie. Juist deze combinatie staat garant voor efficiënte en op de praktijk afgestemde taaltrainingen, waarin uw doelstellingen altijd centraal staan.

Uw training Duits op maat

In ons cursusmateriaal hebben wij speciaal ontwikkelde modules opgenomen voor typisch zakelijke gesprekssituaties zoals onderhandelen, vergaderen of het presenteren van uw producten op een beurs.

Behalve dit materiaal gebruiken wij tijdens de cursus zakelijk Duits ook materiaal uit uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan uw website, folders of bedrijfspresentaties.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in AmsterdamRotterdamDen Haag en Utrecht of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.

Training Duits – taaltrainingen op maat van Taleninstituut Nederland.