Flexibele taaltrainingen

Flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor cursisten die maar beperkte tijd hebben om aan de training te besteden. Op flexibele basis maken wij met u afspraken voor trainingen van twee à drie uur. Het voordeel is dat de cursist de trainingen kan inpassen in zijn agenda, waarbij hij voldoende tijd vrijhoudt voor het herhalen van de behandelde stof en voor de voorbereiding van de volgende bijeenkomst.

Onze flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in een andere taal, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is de te leren taal de voertaal indien het niveau van de cursist(en) dit toelaat.

Deze flexibele taaltrainingen kunt u volgen als individuele taaltraining en als groepstraining.

Taaltrainingen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Taaltrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Vergroot overal ter wereld uw kansen met wereldtaal Engels. Perfectioneer nu uw Business English in woord en geschrift.
Meer informatie

Taaltrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt met uw “Kommunikationsfähigkeit” in het Duits, de taal van onze belangrijkste handelspartner.
Meer informatie

Taaltrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Taaltrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie