Intensieve taaltrainingen

Bij de intensieve taaltrainingen heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van de vreemde taal op een hoger niveau willen of moeten brengen en die gemotiveerd en in staat zijn om enige tijd (bijna) fulltime met deze taal bezig te zijn.

Onze intensieve taaltrainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in een andere taal, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is de te leren taal de voertaal indien het niveau van de cursist(en) dit toelaat.

Wilt u tijdens uw intensieve taaltraining verblijven in Amsterdam en uw training combineren met een verblijf in deze bruisende stad? Er bevinden zich hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locaties. Wij adviseren u graag.

Deze training kunt u volgen als individuele taaltraining en als groepstraining.

Taaltrainingen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Taaltrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Vergroot overal ter wereld uw kansen met wereldtaal Engels. Perfectioneer nu uw Business English in woord en geschrift.
Meer informatie

Taaltrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt met uw “Kommunikationsfähigkeit” in het Duits, de taal van onze belangrijkste handelspartner.
Meer informatie

Taaltrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Taaltrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie