Individuele taaltrainingen

Individuele taaltrainingen zijn bestemd voor cursisten die verantwoordelijk zijn voor het contact met buitenlandse zakenpartners of voor cursisten die zich willen voorbereiden op hun werk in Nederland of een anderstalig land. Onze individuele trainingen zijn maatwerk en altijd afgestemd op de individuele situatie, bedrijfstak en functie van de cursist(en).

De individuele taaltraining is zeer geschikt als één persoon snel basiskennis van een vreemde taal wil opbouwen of zijn of haar al aanwezige kennis wil ophalen en verdiepen, gericht op de uitoefening van zijn of haar functie. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van een zakenreis of een presentatie op een beurs.

Door de één op één relatie tussen cursist en trainer is deze vorm van training uitermate efficiënt voor cursisten die in korte tijd een taal willen leren of hun kennis en vaardigheden aanzienlijk willen verbeteren.

Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht of op uw locatie in heel Nederland.

Taaltrainingen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Taaltrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Vergroot overal ter wereld uw kansen met wereldtaal Engels. Perfectioneer nu uw Business English in woord en geschrift.
Meer informatie

Taaltrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt met uw “Kommunikationsfähigkeit” in het Duits, de taal van onze belangrijkste handelspartner.
Meer informatie

Taaltrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Taaltrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie