Training Zakelijk Engels

Werkt u op internationaal niveau binnen Europa of ver daarbuiten? Dan is een goede beheersing van de Engelse taal van groot belang. Met deze wereldtaal opent u deuren binnen de internationale zakenmarkt. Niet alleen in het buitenland heeft u het Engels nodig, ook in Nederland zijn bedrijven gevestigd waar enkel Engels wordt gesproken. Een reden te meer om een training zakelijk Engels voor u of uw collega(‘s) te starten.

Alle trainers van Taleninstituut Nederland zijn native speakers en beschikken eveneens over ervaring in het bedrijfsleven zelf. Zij staan u graag bij om uw zakelijk Engels te verbeteren binnen uw vakgebied en specifiek voor uw functie. Al onze trainingen zijn maatwerk en stemmen we af op uw leerdoelen: van onderhandelen tot het opstellen van e-mails of rapporten.

Tijdens een intake bepaalt onze trainer het instapniveau en worden uw wensen voor de inhoud van de taaltraining in kaart gebracht. Hiermee ontwikkelt het Taleninstituut Nederland een lesprogramma voor u op maat zodat u heel gericht aan de slag kunt. Het programma kan in de loop van de training worden bijgesteld als daar behoefte aan is.

Wij bieden ook specialistische trainingen aan buiten onze taaltrainingen:

Taleninstituut Nederland verzorgt de taaltrainingen bij uw bedrijfslocatie, bij onze trainingsruimtes of live online. Wij geven de trainingen overdag tijdens kantoortijden, ook eventueel in de avonduren of zelfs in het weekend. Wij bieden individuele, duo en groepstrainingen aan.

Flexibele training zakelijk Engels

Deze flexibele training is met name passend voor cursisten die weinig tijd over hebben in de agenda. In overleg spreken we lestijden af voor sessies van twee à drie uur.
Meer informatie

Semi-intensieve training zakelijk Engels

Een semi-intensieve training omvat sessies van een aantal hele dagen die verspreid worden over een aantal weken. Deze vorm is heel geschikt voor cursisten die in een korte tijd hun taal willen verbeteren.
Meer informatie

Intensieve training zakelijk Engels

Een intensieve training houdt in dat de cursist één of enkele weken hele dagen les krijgt. Deze manier past goed bij cursisten die snel op een hoger niveau willen komen en die gedreven zijn om (bijna) fulltime met de taal aan de slag te gaan.
Meer informatie

Taaltrainingen op afstand

Taaltrainingen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

E-learning systeem

Behalve dat wij zakelijke taaltrainingen aanbieden, kunt u ook verder leren met onze E-learning module. In dit programma komen alle aspecten aan bod voor lezen, luisteren, spreken en schrijven. Waar u ook bent, op uw eigen moment en op uw tempo kunt u uw (zakelijke) taalniveau verbeteren voor de aspecten die u belangrijk vindt.
Meer informatie