Individuele taaltrainingen

De individuele taaltraining is bestemd voor cursisten die verantwoordelijk zijn voor het contact met buitenlandse zakenpartners of voor cursisten die zich willen voorbereiden op hun werk in Nederland of een anderstalig land. Onze individuele trainingen zijn maatwerk en altijd afgestemd op de individuele situatie, bedrijfstak en functie van de cursist(en).

Deze training is zeer geschikt als één persoon snel basiskennis van een vreemde taal wil opbouwen of zijn of haar al aanwezige kennis wil ophalen en verdiepen, gericht op de uitoefening van zijn of haar functie. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van een zakenreis of een presentatie op een beurs.

Door de één op één relatie tussen cursist en trainer is deze vorm van training uitermate efficiënt voor cursisten die in korte tijd een taal willen leren of hun kennis en vaardigheden aanzienlijk willen verbeteren.

Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht of op uw locatie in heel Nederland.