Groepstrainingen

Groepstrainingen zijn bestemd voor twee of meer collega’s van hetzelfde bedrijf. Wij kiezen er bewust voor alleen groepstrainingen aan te bieden voor cursisten die voor hetzelfde bedrijf werken en geen open cursussen. Het voordeel van deze werkwijze is dat de trainer zich zo helemaal kan richten op de specifieke bedrijfstak waarin de cursisten werkzaam zijn en op de producten en diensten die het betreffende bedrijf aanbiedt. Er wordt tijdens de trainingen zoveel mogelijk uitgegaan van de dagelijkse werksituaties.

Daarnaast werken we behalve met ons eigen cursusmateriaal met materiaal uit het bedrijf van de cursisten. Ook om deze reden is het niet wenselijk dat er – behalve de trainer – anderen van buiten het bedrijf bij de trainingen aanwezig zijn. Bovendien kunnen de collega’s elkaar ondersteunen en stimuleren.

Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht of op uw locatie in heel Nederland.

Taaltrainingen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Taaltrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Vergroot overal ter wereld uw kansen met wereldtaal Engels. Perfectioneer nu uw Business English in woord en geschrift.
Meer informatie

Taaltrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt met uw “Kommunikationsfähigkeit” in het Duits, de taal van onze belangrijkste handelspartner.
Meer informatie

Taaltrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Taaltrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie