Latest nieuws Tour for Life – wij zijn er klaar voor!

Wij zijn erg onder de indruk en super blij van alle ondersteuning die wij binnen en buiten het AMC voor ons team “Verdovend goed! In het AMC” hebben ervaren – zowel vanuit de afdeling anesthesiologie als ook van andere afdelingen.

Wij hebben ons sponsordoel van 15.000 Euro bereikt, ons teller staat nu op 15695 euro.

Over enkele dagen is het dan zo veer: wij gaan starten. En we kijken uit naar een mooie tocht. Zaterdag verzamelen we in Bardonecchia bij Torino, en zondag gaan we dan de eerste cols beklimmen. Bijgesloten vinden jullie nog extra info.

Iedereen heeft hard getraind, en de fietsen hebben allemaal hun afsluitende beurt gehad (met onzichtbare e-motor), het weer zal fantastisch worden, dus – het wordt prachtig.

Op 6 september komen we aan in Rotterdam in het Zuiderpark. De aankomst staat gepland voor 15 uur. Wij zullen het zeer op prijs stellen als jullie in gelegenheid zouden zijn om ons daar te verwelkomen.

Bijgesloten vinden jullie extra informatie, wij zullen elke avond een korte info sturen via de mail en ook op facebook zijn we te vinden. Via de organisatie kun je ook elke avond een WhatsApp ontvangen, zie bijgesloten info.

Nogmaals veel dank voor jullie steun.
Kirsten, Lotte, Maartje, Joachim, Pascal en Benedikt