Taaltrainingen voor Salesmanagers

U bent als accountmanager of salesmanager verantwoordelijk voor de verkoop van uw producten of diensten in het buitenland. U beheerst de onderhandelingstaal al redelijk goed en weet wat u wilt aanbieden en verkopen. Alleen mist u nog het juiste taalgebruik gericht op uw branche en product en bovendien wilt u meer weten over de manier van zaken doen in het andere land. Speciaal daarvoor hebben wij compacte taaltrainingen voor salesmanagers ontwikkeld.

Door middel van praktijkgerichte oefeningen leert u het taalgebruik dat is afgestemd op uw specifieke situatie en branche. Het doel om op een professionele en zelfverzekerde manier uw bedrijf te vertegenwoordigen en uw producten te presenteren kan zo in korte tijd behaald worden. Tevens besteden wij aandacht aan de buitenlandse zakencultuur en het voeren van informele en sociale gesprekken.

De taaltrainingen voor salesmanagers worden afgestemd op de wensen en doelstellingen van onze klanten en kunnen onder meer de volgende onderdelen bevatten:

  • contact leggen en onderhouden met (potentiële) klanten;
  • bedrijfs- en productpresentaties op beurzen of bij bedrijven;
  • voeren van verkoopgesprekken en onderhandelingen;
  • zakelijke correspondentie zoals e-mails, brieven, offertes etc.

Uw tijd is kostbaar en door onze intensieve en specifieke manier van trainen zijn gemiddeld vijf sessies van zes uur voldoende om uw doelen te behalen. Afhankelijk van uw agenda maken wij een planning voor een volledige week of meerdere sessies verspreid over een aantal weken of weekeinden. Bovendien zijn al onze taaltrainers native speaker met een ruime ervaring uit het bedrijfsleven.

Wij kunnen deze training op onze centraal gelegen trainingslocaties in AmsterdamRotterdamDen Haag en Utrecht verzorgen, maar indien gewenst ook op andere (bedrijfs)locaties in heel Nederland. Op basis van uw huidige niveau, het gewenste taalniveau en uiteraard uw persoonlijke wensen stellen wij graag een passend trainingsvoorstel voor u samen.