Samenwerking tussen Taleninstituut Nederland en Plan International

Hajira is één van de kinderen die wordt ondersteund door Taleninstituut Nederland. Dankzij deze structurele steun kan Plan International zorgen voor gezonde voeding, schoon drinkwater, goede gezondheidszorg, bescherming en goed onderwijs.

Plan International is blij met de ondersteuning van Taleninstituut Nederland, want naast de financiële bijdrage biedt het Taleninstituut ook ruimte op zijn website en sociale media. Zo draagt het Taleninstituut bij aan een betere wereld voor kinderen en jongvolwassenen. Tegelijkertijd vormt dit een mooie invulling van het MVO-beleid en de doelstellingen van Taleninstituut Nederland.

Plan International. Girls first.

Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. En dat is hard nodig, want wereldwijd worden meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Plan International voert projecten uit in meer dan 50 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, zodat meisjes en jonge vrouwen kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf op kunnen komen en hun eigen beslissingen kunnen nemen. Samen met de steun van duizenden sponsors werkt Plan International zo aan een beter leven voor meisjes en jongens in programmalanden.

Wilt u net als Taleninstituut Nederland een bijdrage leveren aan het werk van Plan International? Dat kan op verschillende manieren.

1. Word kindsponsor
Voor € 28,50 per maand sponsort u een kind, waarmee u bijdraagt aan programma’s in de community van uw sponsorkind.

2. Sponsor een student
Met een bedrag van € 1.200 per studiejaar krijgt een veelbelovende jongere in Ecuador de kans om een hbo-opleiding of universitaire studie te volgen.

3. Word businesspartner
Met een vast bedrag per jaar draagt u bij aan een Plan International thema van uw keuze. Kies voor Werkgelegenheid, Educatie, Bescherming of Noodhulp en u ontvangt passende communicatiemiddelen inclusief een webpagina op de Plan International website.

4. Koop een uniek cadeau
Op zoek naar een uniek geschenk voor uw relaties of medewerkers? Geef een geboortebewijs of een verkooptraining voor jonge vrouwen cadeau. Verkrijgbaar in onze webshop: planinternational.nl/shop

5. Kom in actie
Zelf in actie komen voor Plan International? Start een eigen campagne en doneer per verkocht product of dienst of organiseer een activiteit. Kijk op planinternational.nl/hoe-kom-jij-in-actie

6. Samenwerking op maat
We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via bedrijven@planinternational.nl

Wat betekent een samenwerking met Plan International voor u?
• Laat zien dat u MVO hoog in het vaandel heeft staan
• Creëer trots en betrokkenheid bij uw medewerkers
• Verhoog de loyaliteit aan uw merk
• Laat zien dat u zich inzet voor gelijkheid voor meisjes en jonge vrouwen wereldwijd.

www.taleninstituut.nl

Plan international taleninstituut nederland