Engels voor managers – face 2 face of op afstand.

U beheerst de Engelse taal al redelijk goed maar u wilt uw presentatie op de buitenlandse markt verbeteren of u wilt uw kennis van het zakelijk Engels opfrissen en toespitsen op uw vakgebied. Speciaal voor u hebben we de compacte training “Engels voor Managers”ontwikkeld.

Door middel van praktijkgerichte oefeningen leert u het zakelijk Engels toepassen op uw situatie en branche. Daardoor kunt u in korte tijd uw bedrijf op een zakelijke en zelfverzekerde manier vertegenwoordigen en uw producten of diensten nog beter presenteren.

De training “Engels voor managers” wordt afgestemd op uw wensen en doelen en kan elementen bevatten als:

  • contact leggen en onderhouden met (potentiële) klanten;
  • bedrijfs- en productpresentaties;
  • verkoopgesprekken en onderhandelingen;
  • deelname aan vergaderingen of besprekingen.
  • Ook besteden wij aandacht aan het voeren van informele en sociale gesprekken.

Uw tijd is kostbaar en door onze intensieve en op uw bedrijf toegepaste manier van trainen zijn gemiddeld vijf sessies van zes uur voldoende. Afhankelijk van uw agenda maken wij een planning voor een volledige week of meerdere sessies van gekozen dagen of weekenden.

U kunt onze cursussen zakelijk Engels volgen op de centraal gelegen trainingslocaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.

Werkt u momenteel thuis?

Volg dan een taaltraining op afstand. De trainingssessies worden hierbij live verzorgd door uw taaltrainer via een interactieve online leeromgeving.