Klanten aan het woord

Tevreden deelnemers en opdrachtgevers, daar doen wij het allemaal voor. Bijzonder blij zijn wij dan ook met feedback van tevreden klanten zoals deze van medewerkers van het Openbaar Ministerie:

“Aanvankelijk zou ik de cursus Juridisch en Zakelijk Engels van het Taleninstituut Nederland nog niet gaan volgen, maar wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch heb deelgenomen! Niet alleen vanwege de intentie achter de cursus (op mijn functie toegespitste benadering), maar ook het hoge niveau van de cursus.  Door het enthousiasme en de vakkundigheid van de docente heb ik mijn (juridisch) Engels weer kunnen oppakken en heb ik naast de middelen hiervoor ook de motivatie hervonden om dit op niveau te houden. Doordat de docente niet alleen een ‘native speaker’ is maar ook nog eens Engels recht heeft gestudeerd, was dit bij uitstek een perfecte combinatie. Door de achtergrond van de docente konden we namelijk toespitsen op de verschillen tussen het Nederlandse en Engelse/Amerikaanse rechtssysteem én de kenmerkende taalnuances.

In de zeven cursusdagen hebben we niet alleen een overvloed aan oefenstof en praktijkoefeningen behandeld, maar ook mijn persoonlijke doelstelling behaald om de inhoudelijke presentatie van mij en mijn collega’s in het Engels te perfectioneren. Ik kijk dan ook met erg veel plezier en tevredenheid terug op de cursus Juridisch en Zakelijk Engels en wellicht komt er in de toekomst nog eens een vervolg. Ik kan deze cursus en docente dan ook van harte aanraden (hetgeen ik ook reeds bij menig collega heb gedaan).”

Hugo Klein, Openbaar Ministerie

 

Mijn complimenten voor de Training Zakelijk en Juridisch Engels.

Een periode van een paar maanden met zeven cursusdagen waarin je intensief en zeer gericht bezig bent met het spreken van Engels binnen je eigen vakgebied.

Maar dat niet alleen, al doende komen de verschillen in cultuur en rechtssystemen aan bod, wordt er feedback gegeven op de manier waarop je presentaties houdt en worden de actualiteiten doorgesproken en bediscussieerd – in het Engels!

De training in een kleine groep onder leiding van een gepassioneerde, ‘native – British humour included – speaking’ docente zorgt ervoor dat je enorme stappen maakt in de beheersing van de taal en het zelfvertrouwen om die taal te spreken.

Ik zie uit naar een vervolg.

senior officier van justitie, functioneel parket, Rotterdam