Duits voor salesmanagers

U bent als key accounter of salesmanager verantwoordelijk voor de verkoop van uw producten of diensten in Duitsland. U beheerst de Duitse taal al redelijk goed en u weet wat u in Duitsland wilt aanbieden en verkopen. Maar u mist nog het juiste taalgebruik gericht op uw branche en product en kennis over de manier van zaken doen in Duitsland.

Speciaal voor u hebben we de compacte training “Duits voor salesmanagers” ontwikkeld. Door middel van praktijkgerichte oefeningen leert u de taal gericht op uw situatie en branche gebruiken, met als doel om in korte tijd op een professionele en zelfverzekerde manier uw bedrijf te vertegenwoordigen en uw producten of diensten te presenteren.

De training “Duits voor salesmanagers” wordt afgestemd op uw wensen en doelstellingen en kan onder andere de volgende onderdelen bevatten:
• contact leggen en onderhouden met (potentiële) klanten;
• bedrijfs- en productpresentaties op beurzen of in bedrijven;
• verkoopgesprekken en onderhandelingen;
• Correspondentie: e-mails, brieven, offertes … .

Ook besteden wij aandacht aan de Duitse zakencultuur en het voeren van informele en sociale gesprekken.

Uw tijd is kostbaar en door onze intensieve en specifieke manier van trainen zijn gemiddeld vijf sessies van zes uur voldoende. Afhankelijk van uw agenda maken wij een planning voor een volledige week of meerdere sessies van gekozen dagen of weekenden.

Meer informatie kunt u ook vinden op www.duitsvoorsalesmanagers.nl.