Training Zakelijk Spaans

Wilt u een Spaanstalige markt betreden of uw activiteiten aldaar uitbreiden? Een goede kennis van de Spaanse taal zal zeer gewaardeerd worden en zal uw kansen op succes aanzienlijk vergroten. Alle reden dus om nu te investeren in een training zakelijk Spaans voor u en/ of uw medewerker(s).

Onze taaltrainers Spaans zijn native speakers en hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij helpen u graag bij het vergroten van uw kennis van hun moedertaal en bieden u een professionele begeleiding bij het verwerven of verbeteren van uw mondelinge en schriftelijke vaardigheden. U kunt daarbij denken aan het voeren van zakelijke gesprekken, onderhandelen, het geven van bedrijfs- en productpresentaties en uiteraard aan het gebruik van het juiste Spaans in uw bedrijfscorrespondentie.

Onze trainers bepalen voor het begin van de training uw huidige taalniveau en leggen in samenspraak met u uw doelstellingen vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in AmsterdamRotterdamDen Haag en Utrecht of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.