Training Zakelijk Engels

Internationaal zakendoen? Van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met zakelijk Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze wereldtaal ligt de internationale zakenwereld voor u open. Daarnaast is Engels de voertaal binnen een aantal in Nederland gevestigde bedrijven. Alle reden dus om nu te investeren in een training zakelijk Engels voor u en/ of uw medewerker(s).

Onze taaltrainers, allen native speakers Engels met een ruime ervaring in het bedrijfsleven, helpen u graag om uw kennis van deze taal op een hoger niveau te brengen en u te begeleiden bij het verbeteren van uw mondelinge en schriftelijke vaardigheden. U kunt daarbij denken aan het voeren van zakelijke gesprekken, onderhandelen, het geven van bedrijfs- en productpresentaties en uiteraard aan het gebruik van het juiste Engels in uw bedrijfscorrespondentie.

Naast trainingen zakelijk Engels verzorgen wij ook trainingen juridisch Engels.

Onze trainers bepalen voor het begin van de training uw huidige taalniveau en leggen in samenspraak met u uw doelstellingen vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma. Uiteraard kunt u ook tijdens de training te allen tijde in samenspraak met de trainer uw doelstellingen wijzigen.